marty.net 1001 Postcards Love Love Love Meep Meep ZenZodiac DailyQuotation

YOU ARE HERE:
Basic stores not showing up correctly

HOME

CPSHOP|

|

|

EMAIL MARTY
  marty.net message board
  « Basic stores not showing up correctly »
Welcome, Guest. Please Login or Register.
12/14/17 at 10:06:27
Home Help Search Login Register
   marty.net message board
   About cpshop
   News and Announcements
   Basic stores not showing up correctly
(Moderator: Marty)
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
   Author  Topic: Basic stores not showing up correctly  (Read 2714 times)
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Basic stores not showing up correctly
« on: 11/09/02 at 19:59:49 »
Reply with quote Modify message

It appears the basic stores aren't showing up, but premium stores are.  IT figures this would happen the weekend I'm moving.

I'll do my best to fix this as fast as possible, though it may take a little longer, as I don't even have a working phone line yet, let alone an internet connection.  (That's why it took me a day to notice the problem.  I'm using a friend's computer now to write this.)

I'm working on it...  
Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Basic stores not showing up correctly
« Reply #1 on: 11/09/02 at 23:03:47 »
Reply with quote Modify message

Okay, it's been fixed and added to the download area.

The odd thing is that I didn't even find the problem.  The work-in-progress version of the script I had already uploaded (for my use only) was still working perfectly, so the version I've uploaded has *some* of the new version's features.  I figured it was just more important to get it working and available.

Thank my girlfriend's parents for letting me do this on their computer.
Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
Got_My_PT
White Dragon
**

Posts: 14



Brag about it, you know you want to!
   

WWW E-Mail
Re: Basic stores not showing up correctly
« Reply #2 on: 11/10/02 at 13:31:18 »
Reply with quote Modify message

I don't want to look a gift-horse in the mouth (strange expression) but I don't see my stores acting up at all. I don't want to install the patch if it's not needed, if Cafe Press 'put back' what was messed up. This is what I'm running now:  versions: cpdata.lib 1.4b.a / cppage.lib 1.4b.a2 / cplogin.lib 1.4b.a

What are the problems that are suppose to be happening?

Thanks Marty for doing this during your move!
Logged
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Basic stores not showing up correctly
« Reply #3 on: 11/10/02 at 21:25:57 »
Reply with quote Modify message

Basically, products from basic stores weren't showing up.  If you're using all products from premium shops, then you shouldn't have any problems.

If you're worried about the update, you can just backup the old *.lib files, and upload the new .lib files from the update.  If there's a problem, switch back.

Or, frankly, skip it entirely.  You're not *obligated* to update it.
Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
Jump to:


marty.net message board (http://www.marty.net/cgi/marty/board/messageboard)

Powered by YaBB 1 Gold - Release (Yet Another Bulletin Board)
Copyright © 2000-2001, X-Null. All Rights Reserved.