marty.net 1001 Postcards Love Love Love Meep Meep ZenZodiac DailyQuotation

YOU ARE HERE:
Problem with 2.2

HOME

CPSHOP|

|

|

EMAIL MARTY
  marty.net message board
  « Problem with 2.2 »
Welcome, Guest. Please Login or Register.
01/21/18 at 14:46:18
Home Help Search Login Register
   marty.net message board
   About cpshop
   General cpshop Support
   Problem with 2.2
(Moderator: Marty)
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
   Author  Topic: Problem with 2.2  (Read 980 times)
diva
Green Dragon
*

Posts: 9



Go Scots!
   

Problem with 2.2
« on: 04/18/06 at 12:20:15 »
Reply with quote Modify message

A site I developed for someone was using cpshop 2.1 (I think) and would not show the images of the products so I upgraded to the new version 2.2a. Now it shows the image but format of the page is messed up.  It only does it on the actual product page.  The category and thumbnail pages show up just fine.

How do I fix this?  http://www.forthehaters.com/store/cpshop.cgi

Thanks
Logged
diva
Green Dragon
*

Posts: 9



Go Scots!
   

Re: Problem with 2.2
« Reply #1 on: 04/27/06 at 12:52:52 »
Reply with quote Modify message

This is still a problem for me.  Any solutions yet?
Logged
luv2wander
Silver Dragon
***

Posts: 38




   

E-Mail
Re: Problem with 2.2
« Reply #2 on: 04/29/06 at 14:42:11 »
Reply with quote Modify message

I am really not going to be much help.  I don't think the issues you are having are because of the updates to CP Shop.  Cafepress changed the way they display the product pages.  CP Shop pulls that information into your store.  I am afraid that the changes that Cafepress made do not play well with your template.  I tired looking at your HTML but I am not that good with HTML so I couldn't figure out what you need to change.

I think you are going to have to redo your template.  I don't think there is anything Marty can do to CP Shop to counteract the changes made by Cafepress.
Logged
artandwords
White Dragon
**

Posts: 15



Go Scots!
   

E-Mail
Re: Problem with 2.2
« Reply #3 on: 05/04/06 at 22:48:25 »
Reply with quote Modify message

I have the same issue with my site under development. The thumbnail pages look great, but the individual product pages do not show the product, and scramble various elements of the page. Not sure what to do and am very frustrated.

I'd appreciate any help, since I really don't want to redesign my template without knowing what's causing the issue -- sort of like looking for a needle in a haystack.

thanks in advance. Oh, and I'm using version 2.1. Had no problems otherwise.

« Last Edit: 05/04/06 at 22:48:57 by artandwords » Logged
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Problem with 2.2
« Reply #4 on: 05/04/06 at 22:50:51 »
Reply with quote Modify message

If you're using 2.1, you should download the 2.2 update -- it'll fix your product page woes.
Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Problem with 2.2
« Reply #5 on: 05/04/06 at 23:01:58 »
Reply with quote Modify message

Diva, the problem with your page is that you've got a primary div with the id "container" -- which also happens to be the primary div used in the CafePress code.  Try changing your "container" div to some other name, and updating your css to match.
Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
artandwords
White Dragon
**

Posts: 15



Go Scots!
   

E-Mail
Re: Problem with 2.2
« Reply #6 on: 05/04/06 at 23:44:54 »
Reply with quote Modify message

thanks! the 2.2 update worked perfectly.  
Logged
diva
Green Dragon
*

Posts: 9



Go Scots!
   

Re: Problem with 2.2
« Reply #7 on: 05/09/06 at 09:11:28 »
Reply with quote Modify message

Marty that was the problem.  I renamed mine to container2 and all is well now.

Thanks!
Logged
diva
Green Dragon
*

Posts: 9



Go Scots!
   

Re: Problem with 2.2
« Reply #8 on: 05/28/06 at 23:23:23 »
Reply with quote Modify message

I am having a problem with the product pages again.  I have been trying to fix it for hours and can't figure out what the problem is.

http://www.forthehaters.com/store/cpshop.cgi/18446744072708465777/forthehaters.43651917
Logged
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Problem with 2.2
« Reply #9 on: 05/29/06 at 02:49:27 »
Reply with quote Modify message

I can't figure it out either -- I don't see a problem.  Did you fix it, whatever it is?
Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
diva
Green Dragon
*

Posts: 9



Go Scots!
   

Re: Problem with 2.2
« Reply #10 on: 05/31/06 at 11:21:34 »
Reply with quote Modify message

No, I didn't do anything.  Weird.  Oh, well its fixed now!

Thanks
Logged
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
Jump to:


marty.net message board (http://www.marty.net/cgi/marty/board/messageboard)

Powered by YaBB 1 Gold - Release (Yet Another Bulletin Board)
Copyright © 2000-2001, X-Null. All Rights Reserved.