marty.net 1001 Postcards Love Love Love Meep Meep ZenZodiac DailyQuotation

YOU ARE HERE:
Multiple Templates - Problem

HOME

CPSHOP|

|

|

EMAIL MARTY
  marty.net message board
  « Multiple Templates - Problem »
Welcome, Guest. Please Login or Register.
12/18/17 at 06:46:05
Home Help Search Login Register
   marty.net message board
   About cpshop
   Customization Help
   Multiple Templates - Problem
(Moderator: Marty)
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
   Author  Topic: Multiple Templates - Problem  (Read 709 times)
UV
Green Dragon
*

Posts: 3




   

E-Mail
Multiple Templates - Problem
« on: 08/12/02 at 21:54:33 »
Reply with quote Modify message

I wish to use multiple templates within my store; one for the main page, one for the product thumbnail page, and one for the product page.

I have set up the 'Default HTML Template' in the 'Program Options' section, and that template is applied to my entire store.  However, when I enter a different template into the 'Product Thumbnail Page HTML Template' field, it appears to be ignored (i.e. not applied to the product thumbnail page).  The same problem occurs when entering a different template name into the 'Product Page HTML Template' field.

I have uploaded the additional templates to the same location as the Default HTML Template file.  Am I doing something wrong, or is this a bug?

Note: The problem was experienced in version 1.3.b.d, and is still being experienced after the upgrade to version 1.4.

Please help - This is the final piece of customization I need before rolling out my store.

Thanks in advance.
Logged
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Multiple Templates - Problem
« Reply #1 on: 08/12/02 at 23:02:08 »
Reply with quote Modify message

Yes, this is a bug.  It has been documented, with a temporary solution, here.

I consider this to be a fairly serious problem, and will issue an update correcting it shortly.
Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
UV
Green Dragon
*

Posts: 3




   

E-Mail
Re: Multiple Templates - Problem
« Reply #2 on: 08/12/02 at 23:46:14 »
Reply with quote Modify message

Hi Marty...

Tried the fix, still no go; any ideas?
Logged
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Multiple Templates - Problem
« Reply #3 on: 08/12/02 at 23:50:30 »
Reply with quote Modify message

You did try the second posting on that page, right?  Not the first one?  It should have involved changing "productdetail" to "prod" in lines 36 and 40 of cpdata.lib.

I've already implemented the fix, and tested it.  Everything works as expected.

Let me know if it still doesn't work.  It would also help if you posted or emailed me the URL of your store.
« Last Edit: 08/12/02 at 23:54:24 by Marty » Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
UV
Green Dragon
*

Posts: 3




   

E-Mail
Re: Multiple Templates - Problem
« Reply #4 on: 08/13/02 at 19:15:10 »
Reply with quote Modify message

Yes, I did try the second posting on that page, and it still doesn't work as expected.  I've even deleted cpdata.lib from my server and re-uploaded the corrected file, and the change is not taking effect (after numerous page-refreshes and browser sessions, to ensure I'm not looking at a cached template.)

Might there be any other dependencies or settings I need to adjust?
Logged
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Multiple Templates - Problem
« Reply #5 on: 08/13/02 at 20:27:56 »
Reply with quote Modify message

Could you email me or post the URL of your store?  Forget it -- I found it.
« Last Edit: 08/13/02 at 20:35:32 by Marty » Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Multiple Templates - Problem
« Reply #6 on: 08/13/02 at 20:39:41 »
Reply with quote Modify message

Okay, I've figured out the problem.  It's a Windows thing.

I'll email you the corrected cpdata.lib file.
Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
Jump to:


marty.net message board (http://www.marty.net/cgi/marty/board/messageboard)

Powered by YaBB 1 Gold - Release (Yet Another Bulletin Board)
Copyright © 2000-2001, X-Null. All Rights Reserved.