marty.net 1001 Postcards Love Love Love Meep Meep ZenZodiac DailyQuotation

YOU ARE HERE:
Stupid template problem.

HOME

CPSHOP|

|

|

EMAIL MARTY
  marty.net message board
  « Stupid template problem. »
Welcome, Guest. Please Login or Register.
12/12/17 at 16:06:10
Home Help Search Login Register
   marty.net message board
   About cpshop
   Customization Help
   Stupid template problem.
(Moderator: Marty)
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
   Author  Topic: Stupid template problem.  (Read 913 times)
nshumate
Green Dragon
*

Posts: 7



Go Scots!
   

E-Mail
Stupid template problem.
« on: 08/24/03 at 19:55:12 »
Reply with quote Modify message

I just moved my site to new hosting, and I'm pretty impressed with how well I managed it, since I know bugger-all about CGI and was worried about moving them wholesale.  But I got them all situated, all re-CHMODed, and everything works.

Except.

The individual product pages (which is really the only place I use Cpshops) aren't using the template I've specified. All of the other variables I've always had in place (columns and rows of thumbnails, etc.) are working, but it all shows up against the standard template.

Do I need to CHMOD the contents of the cpbackup, cpcache, and cplogs directories (as opposed to just CHMODing the directories themselves)?  Or am I missing something else that's ridiculously obvious?

Thanks,

Nathan
Logged
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Stupid template problem.
« Reply #1 on: 08/24/03 at 21:28:00 »
Reply with quote Modify message

Could you let me know where the store is, URL-wise?  I can probably give you the correct setting.
Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
nshumate
Green Dragon
*

Posts: 7



Go Scots!
   

E-Mail
Re: Stupid template problem.
« Reply #2 on: 08/25/03 at 05:55:34 »
Reply with quote Modify message

Sure. It's at http://www.fusiontees.com/index-real.html (I've got a dummy up at index.html until everything runs correctly).
« Last Edit: 08/25/03 at 07:13:27 by nshumate » Logged
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Stupid template problem.
« Reply #3 on: 08/25/03 at 10:26:58 »
Reply with quote Modify message

Did you leave out the first / character in the template file location?
Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
nshumate
Green Dragon
*

Posts: 7



Go Scots!
   

E-Mail
Re: Stupid template problem.
« Reply #4 on: 08/25/03 at 18:54:02 »
Reply with quote Modify message

Nope, that's not it... but it set me on the correct path. (Specifically, that the cptemplate.html file I want to be using was saved in the top-level directory, instead of in any of the cgi-bin subdirectories.  TOLD you it was a stupid problem.)

Thanks for sparking my brain to life for a moment.

Nathan
Logged
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
Jump to:


marty.net message board (http://www.marty.net/cgi/marty/board/messageboard)

Powered by YaBB 1 Gold - Release (Yet Another Bulletin Board)
Copyright © 2000-2001, X-Null. All Rights Reserved.