marty.net 1001 Postcards Love Love Love Meep Meep ZenZodiac DailyQuotation

YOU ARE HERE:
Wildcard bug

HOME

CPSHOP|

|

|

EMAIL MARTY
  marty.net message board
  « Wildcard bug »
Welcome, Guest. Please Login or Register.
12/13/17 at 09:12:19
Home Help Search Login Register
   marty.net message board
   About cpshop
   Customization Help
   Wildcard bug
(Moderator: Marty)
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
   Author  Topic: Wildcard bug  (Read 769 times)
maryo
Gold Dragon
****

Posts: 58



Go Scots!
   

E-Mail
Wildcard bug
« on: 10/27/05 at 13:28:02 »
Reply with quote Modify message

Hiya Marty!

I think I found another bug. This is in 2.0rc9 (Unix update). This is kind of confusing so bear with me.

I'm trying to make a Christmas Card section here:

http://www.evisionarts.com/cpshop/cpshop.cgi/christmascards

I'm pulling in several sections, one from my premium store, and the rest from other people's store. I'm placing the section ids in Wildcard Slot 2. I have a custom template too, so it looks like this:

*2,cpfilter_template:templates/christmascardstemplate.htm

If I use ** it won't work at all, I get an Internal Server Error when I try to go to a product detail page. If I use *2, it will pull in the sections from the other stores,  but not my own store.

If you need any more info or server access or cpadmin access just let me know.

Mary
« Last Edit: 10/27/05 at 13:28:39 by maryo » Logged
maryo
Gold Dragon
****

Posts: 58



Go Scots!
   

E-Mail
Re: Wildcard bug
« Reply #1 on: 10/27/05 at 13:56:11 »
Reply with quote Modify message

The way to fix this is to manually delete the cpcache folder and recreate it. Make sure you close cpadmin first.

Mary
Logged
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
Jump to:


marty.net message board (http://www.marty.net/cgi/marty/board/messageboard)

Powered by YaBB 1 Gold - Release (Yet Another Bulletin Board)
Copyright 2000-2001, X-Null. All Rights Reserved.