marty.net 1001 Postcards Love Love Love Meep Meep ZenZodiac DailyQuotation

YOU ARE HERE:
Descriptions not showing up

HOME

CPSHOP|

|

|

EMAIL MARTY
  marty.net message board
  « Descriptions not showing up »
Welcome, Guest. Please Login or Register.
12/18/17 at 01:08:48
Home Help Search Login Register
   marty.net message board
   About cpshop
   Customization Help
   Descriptions not showing up
(Moderator: Marty)
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
   Author  Topic: Descriptions not showing up  (Read 552 times)
goldnsun
White Dragon
**

Posts: 11



Go Scots!
   

E-Mail
Descriptions not showing up
« on: 04/03/08 at 10:05:05 »
Reply with quote Modify message

On the storefront page, none of my descriptions (teasers) under the thumbnail image is showing up, yet I have that box checked on cpshop and it still shows they exist on my cafepress updating area where I go to make changes. I also cleared my cpshop cache to no avail. Any suggestions please? I really need my descriptions back.  

Also, when I hide sections through cafepress, my sidebar links still show up. Any way to make the sidebar links hide when I hide a section? Thanks in advance.  
Logged
goldnsun
White Dragon
**

Posts: 11



Go Scots!
   

E-Mail
Re: Descriptions not showing up
« Reply #1 on: 04/03/08 at 11:16:31 »
Reply with quote Modify message

After searching back farther than the default 7 days, I was able to fix the first problem  

But how about that sidebar? Is there a way to make it auto hide items when I hide a particular section? Thanks in advance  
Logged
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Descriptions not showing up
« Reply #2 on: 04/03/08 at 13:32:39 »
Reply with quote Modify message

Have you tried clearing your cache after making the sidebar changes?
Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
DDKnight
Green Dragon
*

Posts: 4



Go Scots!
   

E-Mail
Re: Descriptions not showing up
« Reply #3 on: 04/22/08 at 22:24:27 »
Reply with quote Modify message

goldnsun,

I'd like to know what you did to fix this, I'm wanting to do the same thing and have been searching all over the board for an answer...thanks!

DDK
Logged
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Descriptions not showing up
« Reply #4 on: 04/23/08 at 01:44:59 »
Reply with quote Modify message

To get teasers to show up, add the <[teaser]> tag to both the homepage thumbnail grid template and the section thumbnail grid template.
Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
Jump to:


marty.net message board (http://www.marty.net/cgi/marty/board/messageboard)

Powered by YaBB 1 Gold - Release (Yet Another Bulletin Board)
Copyright © 2000-2001, X-Null. All Rights Reserved.