marty.net 1001 Postcards Love Love Love Meep Meep ZenZodiac DailyQuotation

YOU ARE HERE:
Blank - Nothing

HOME

CPSHOP|

|

|

EMAIL MARTY
  marty.net message board
  « Blank - Nothing »
Welcome, Guest. Please Login or Register.
12/15/17 at 00:44:00
Home Help Search Login Register
   marty.net message board
   About cpshop
   Installation Help
   Blank - Nothing
(Moderator: Marty)
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
   Author  Topic: Blank - Nothing  (Read 604 times)
Traume
Green Dragon
*

Gender: male
Posts: 10



ILoveYourTee.co m
   

E-Mail
Blank - Nothing
« on: 11/04/08 at 21:33:49 »
Reply with quote Modify message

Marty,

I have installed cpshop (latest version) and when I run cpadmin.cgi or cpshop.cgi, the screen is blank.  No errors or messages.  I've checked permissions, etc.

Path is: http://www.iloveyourtee.com/cgi-bin/store/cpadmin.cgi

Any ideas are welcomed, and thanks again.

Mark
Logged

www.iloveyourtee.com
Traume
Green Dragon
*

Gender: male
Posts: 10



ILoveYourTee.co m
   

E-Mail
Re: Blank - Nothing
« Reply #1 on: 11/05/08 at 14:05:28 »
Reply with quote Modify message

Marty,

Do I have to modify any perl modules to allow CPShop to work?  (from my host provider).
Logged

www.iloveyourtee.com
Traume
Green Dragon
*

Gender: male
Posts: 10



ILoveYourTee.co m
   

E-Mail
Re: Blank - Nothing
« Reply #2 on: 11/06/08 at 05:55:11 »
Reply with quote Modify message

Dear Technical Support (Marty),

I recently installed the latest version of CPShop onto my server.  Following the installation help provided, I created the proper directories and set permissions accordingly.

When I execute either CPShop or CPAdmin, I get a blank screen and NO server errors (possible PERL problem).

I am replying once again to my own post in hopes that someone (with a better understanding of why this isn't working ) will see this message and respond.  BTW - Just in case you didn't see the post, I also sent this info in an email.

I need assistance with this.
Logged

www.iloveyourtee.com
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Blank - Nothing
« Reply #3 on: 11/06/08 at 05:57:06 »
Reply with quote Modify message

Have you tried chmodding cptest.cgi to 755, and running it?
Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
Traume
Green Dragon
*

Gender: male
Posts: 10



ILoveYourTee.co m
   

E-Mail
Re: Blank - Nothing
« Reply #4 on: 11/06/08 at 06:04:47 »
Reply with quote Modify message

Marty, good morning.

I am using MaiaHost and there was a PERL module not loaded.

They (Maiahost) installed it about 30 minutes ago and that seemed to be the fix.

Is there a list of perl mods that are required?

Thanks again for your help.

Mark

Logged

www.iloveyourtee.com
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Blank - Nothing
« Reply #5 on: 11/06/08 at 06:17:10 »
Reply with quote Modify message

The most important one is LWP, though it also uses CGI::Carp.
Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
Jump to:


marty.net message board (http://www.marty.net/cgi/marty/board/messageboard)

Powered by YaBB 1 Gold - Release (Yet Another Bulletin Board)
Copyright © 2000-2001, X-Null. All Rights Reserved.