marty.net 1001 Postcards Love Love Love Meep Meep ZenZodiac DailyQuotation

YOU ARE HERE:
Cpshop leaving my url

HOME

CPSHOP|

|

|

EMAIL MARTY
  marty.net message board
  « Cpshop leaving my url »
Welcome, Guest. Please Login or Register.
12/17/17 at 14:03:28
Home Help Search Login Register
   marty.net message board
   About cpshop
   Installation Help
   Cpshop leaving my url
(Moderator: Marty)
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
   Author  Topic: Cpshop leaving my url  (Read 710 times)
thunderhawk
Green Dragon
*

Posts: 4



Go Scots!
   

Cpshop leaving my url
« on: 11/12/08 at 06:30:40 »
Reply with quote Modify message

Hi Marty

I have the script installed; both cptest.cgi and cpadmin.cgi are functioning. When I pull up cpshop.cgi the page comes up with my images using my url http://www.newburystposters.com/cgi-bin/store/cpshop.cgi, when I click on one of the images I am redirected over to café press for the remainder. Hopefully the fix is some thing simple.

Thanks

Charles
Logged
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Cpshop leaving my url
« Reply #1 on: 11/12/08 at 08:24:52 »
Reply with quote Modify message

When you setup your template, did you just copy-and-paste the source of a page from your premium shop?  And if so, did you remove the HTML for the products from that page, and add the appropriate cpshop template tags?
Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´Ż`·.¸¸.-> marty@marty.net
thunderhawk
Green Dragon
*

Posts: 4



Go Scots!
   

Re: Cpshop leaving my url
« Reply #2 on: 11/12/08 at 10:10:12 »
Reply with quote Modify message

I'M on the path, will let you know how it turns out.

Thanks

Charles
Logged
thunderhawk
Green Dragon
*

Posts: 4



Go Scots!
   

Re: Cpshop leaving my url
« Reply #3 on: 11/17/08 at 12:48:10 »
Reply with quote Modify message

was working, had a few changes to make. H.G upgraded Apache  2.2.10 (from 1.3.4x). CentOS 4.7 to CentOS 5.2. Now I'M getting "/cgi-bin/store/cpshop.cgi The configuration file (.config) has not been generated.  Please run cpadmin before proceeding."
I can get in to cpadmin, but clean url does not help, I had read in another thead about another version of cpdata.lib? HELP!

Thanks

Charles
Logged
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
Jump to:


marty.net message board (http://www.marty.net/cgi/marty/board/messageboard)

Powered by YaBB 1 Gold - Release (Yet Another Bulletin Board)
Copyright © 2000-2001, X-Null. All Rights Reserved.