marty.net 1001 Postcards Love Love Love Meep Meep ZenZodiac DailyQuotation

YOU ARE HERE:
Products in a loop - help me...

HOME

CPSHOP|

|

|

EMAIL MARTY
  marty.net message board
  « Products in a loop - help me... »
Welcome, Guest. Please Login or Register.
12/18/17 at 07:10:17
Home Help Search Login Register
   marty.net message board
   About cpshop
   Installation Help
   Products in a loop - help me...
(Moderator: Marty)
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
   Author  Topic: Products in a loop - help me...  (Read 578 times)
moodylizard
White Dragon
**

Gender: female
Posts: 23



Go Scots!
   

WWW
Products in a loop - help me...
« on: 06/23/09 at 15:53:16 »
Reply with quote Modify message

Recently I've noticed that when you click from my shop onto the products, you get stuck in a loop and can't actually get to the products.  I'm assuming that this has something to do with the updates in CP shop recently.  I thought I had installed the update correctly but here I have this problem.  Also, in my cpshop admin it still says its out of date so obviously I haven't installed it correctly.  After I unziped the unix update I logged into my server and uploaded the files into the /public_html/website directory in my bluehost account.  That's where index.cgi is and cpadmin.cgi.  I paid for the installation because I don't know a lot about this stuff.  So basically I'm stuck.  I don't know what to do about this loop and the update.  If there is anyone out there that knows what the heck I would appreciate some advise.  Thanks!
Logged
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Products in a loop - help me...
« Reply #1 on: 06/23/09 at 15:56:03 »
Reply with quote Modify message

Your shop is still running an old version, that's why it's stuck.  Are you absolutely positive you uploaded the files into the public_html/website directory?
Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
moodylizard
White Dragon
**

Gender: female
Posts: 23



Go Scots!
   

WWW
Re: Products in a loop - help me...
« Reply #2 on: 06/23/09 at 16:16:35 »
Reply with quote Modify message

Yes, I'm sure.  They're there in that directory I mentioned.  Maybe there is a step I forgot?  thanks for your help on this Marty!
Logged
Marty
Administrator Dragon
*****

Gender: male
Posts: a whole lot



That's me. :)
   

WWW E-Mail
Re: Products in a loop - help me...
« Reply #3 on: 06/24/09 at 01:50:52 »
Reply with quote Modify message

I went in and updated your shop.  I'm not sure where you uploaded those files, but it was definitely not to your shop directory.  The files in there were 4 months old.

Anyway, your shop's working again.
Logged

--
Regards,
Marty·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> marty@marty.net
moodylizard
White Dragon
**

Gender: female
Posts: 23



Go Scots!
   

WWW
Re: Products in a loop - help me...
« Reply #4 on: 06/24/09 at 06:39:38 »
Reply with quote Modify message

Thanks Marty!  I really appreciate that.  I'm still not sure what I did wrong.  But I'm really glad that it works again!  Thanks again.
Logged
Pages: 1 Reply Notify of replies Send the topic Print 
Jump to:


marty.net message board (http://www.marty.net/cgi/marty/board/messageboard)

Powered by YaBB 1 Gold - Release (Yet Another Bulletin Board)
Copyright © 2000-2001, X-Null. All Rights Reserved.